Салат з печерицями та курячими сердечками
Для приготування салату знадобиться:
- 0, 5 кг курячих сердечок
- 0, 5 кг печериць
- 1 головка цибулі ріпчастої
- 5 яєць
- Майонез - за смаком
- масло рослинне
Курячі сердечка потрібно промити, нарізати соломкою і обсмажити до готовності на рослинній олії. Після цього потрібно обсмажити нарізані гриби і додати їх до сердечка. Цибуля ріпчаста потрібно нарізати півкільцями, відварені круто яйця нарізати соломкою і додати до решти інгредієнтів, перемішати їх і заправити салат майонезом.
Салат з печерицями та бринзою
Для приготування салату знадобиться:
- 90 г печериць
- 90 г сиру бринза або фета
- 15 оливок
- 1 пучок руколи
- 1, 5 ст. л. оливкогоолії
- Перець чорний мелений-за смаком
Гриби необхідно помити, очистити і нарізати пластинами, після чого їх потрібно покласти в посуд з маринадом від оливок. Оливки нарізати кружечками, бринзу нарізати потрібно довгими тонкими брусочками. Якщо листя руколи є великими, потрібно їх крупно нарізати і викласти шаром на тарілку, зверху так само шаром викласти бринзу, потім оливки, останнім етапом є шар з грибів. Зверху потрібно поперчити салат з печерицями, скропити оливковою олією і поставити в холодильник на 3 години, після чого салат можна подавати.
Листковий салат з печерицями і чорносливом
Для приготування салату знадобиться:
- 500 г печериць
- 500 г курячого філе
- 200 г сиру
- 1 головка рука ріпчастої
- 1 стакан волоських горіхів
- 1 стакан чорносливу
- 200 г майонезу
Куряче філе потрібно відварити до готовності в підсоленій воді, потім нарізати і заправити майонезом. Печериці потрібно нарізати, обсмажити з подрібненим луком протягом 10 хвилин, постійно помішуючи, потім необхідно остудити гриби. Після цього потрібно залити чорнослив окропом і залишити на 5 хвилин, потім нарізати його соломкою, порубати горіхи. Сир необхідно натерти на крупній тертці. Першим шаром є гриби, їх потрібно викласти на блюдо. Наступним шаром є куряче м'ясо, потім потрібно викласти чорнослив і промазати його майонезом. Далі потрібно викласти сир, промазати його майонезом, заключному шаром є рубані горіхи, якими потрібно посипати і прикрасити салат. Перед вживанням салату він повинен настоятися близько 1 години.
Салат з маринованими печерицями та сухарикам і
Цей салат є дуже швидким у приготуванні, він відмінно підійде у випадку, якщо раптово нагрянули гості. Для приготування салату знадобиться:
- 1 банка квасолі у власному соку
- 1 банка маринованих грибів
- 2 помідори
- 1 пучок петрушки
- 1 упаковка житніх сухариків
- Сіль, перець, майонез - за смаком.
Мариновані гриби і помідори потрібно нарізати, цибулю дрібно порубати, злити рідину з банки з квасолею, порубати зелень і перемішати всі інгредієнти, включаючи сухарики. Салат потрібно посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. смачного!
Коментарі
Дописати коментар