Салат з яловичиною, солодким перцем і печерицями
Для приготування салату потрібно:
- Яловичина - 350 г;
- Перець солодкий (по 0, 5 шт. Від трьох перців різного кольору) - 1, 5 шт .;
- Печериці консервовані - 400 г;
- Майонез;
- Сіль, перець - за смаком.
Для приготування салату знадобиться відварити яловичину, при варінні додавши сіль. Після того, як м'ясо остигне, його потрібно нарізати поздовжньої соломкою. Таким же чином потрібно нарізати солодкий перець і додати до м'яса, потім нарізати печериці і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат потрібно заправити майонезом і посолити за смаком.
Салат з яловичиною, морквою і солоним огірком
Для приготування салату потрібно:
- Яловичина - 450 г;
- Лук ріпчаста-2 шт .;
- Морква - 1 шт .;
- Огірок солоний - 3-4 шт .;
- Майонез;
- Сіль і перець - за смаком.
Для приготування салату знадобиться відварити яловичину, при варінні додавши сіль. Після того, як м'ясо остигне, його потрібно нарізати поздовжньої соломкою. Після чого необхідно недовго обсмажити цибулю і моркву, нарізані соломкою, на рослинному маслі. Солоні огірки потрібно очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою. Всі інгредієнти необхідно змішати, заправити майонезом. Перед тим, як посолити, потрібно спробувати салат, адже в нього вже додані солоні огірки і майонез, що містять сіль.
Салат з яловичиною, руколою і апельсином
Для приготування салату потрібно:
- Яловичина - 400 г;
- Рукола - 1 пучок;
- Зелений салат - 1 пучок;
- Апельсин - 1 шт .;
- Соєвий соус;
- Сіль, перець - за смаком;
- Рослинна олія.
Рецепт даного салату має італійське походження. Філе яловичини потрібно нарізати поздовжніми смужками і обсмажити на олії, додавши сіль і перець. Салат і рукколу треба нарвати, попередньо вимивши і висушивши. Апельсин необхідно нарізати на 4 частини, після чого знадобиться очистити м'якоть фрукта від шкірки. Апельсин необхідно нарізати не дуже дрібно. Всі інгредієнти потрібно змішати, полити соєвим соусом.
Салат з яловичиною, чорносливом, волоськими горіхами
Для приготування салату потрібно:
- Яловичина - 150 г;
- Огірок свежій- 1 шт .;
- Чернослів- 5 шт .;
- Яйце - 2 шт .;
- Горіхи волоські;
- Кріп - 3 гілочки;
- Майонез;
- Масло рослинне;
- Сіль, перець - за смаком.
Яловичину необхідно нарізати кубиками й обсмажити на олії, додавши сіль і перець. Огірок і варені яйця потрібно нарізати кубиками однакового невеликого розміру. Волоські горіхи потрібно дрібно порубати, чорнослив нарізати дрібно, всі інгредієнти змішати і заправити майонезом. Для красивої подачі салату рекомендуємо викласти його на салатний лист.
Салат з яловичиною, сиром, сухариками
Даний рецепт є аналогом курячого салату «Цезар», але з додаванням яловичини.
Для приготування салату потрібно:
- Яловичина - 1 антрекот;
- Сир твердих сортів - 150 г
- Яйце - 3 шт .;
- Цибуля ріпчаста - 3 шт .;
- Салат зелений - 1 пучок;
- Батон білий - 1/4 шт .;
- Масло вершкове - 50 г;
- Майонез - 150 г;
- Олія оливкова;
- Часник - 2 зубчики;
- Сік лимонний.
Антрекот або філе яловичини потрібно відбити і обсмажити до рум'яної скоринки протягом 10 хвилин, попередньо посолити і поперчити. Після того, як м'ясо остигне, його потрібно нарізати поздовжньої соломкою і викласти на дно посуду для салату. Часник потрібно дрібно порубати і посипати ним м'ясо. Лук, дрібно порубаний, потрібно обсмажити на оливковій олії до жовтого кольору, викласти наступним шаром. Сир потрібно натерти на дрібній тертці і викласти на цибулю. Також слід вчинити і з вареними яйцями. Після цього потрібно нарвати зелений салат і викласти зверху на шар з яйцями. Білий хліб нарізати кубиками й обсмажити до рум'яної скоринки на вершковому маслі, постійно помішуючи. Остигнули сухарики потрібно висипати на шар із зеленого салату. Майонез змішати з соком лимона і оливковим маслом, готовим соусом полити салат зверху. Смачного!
Коментарі
Дописати коментар